Servicii

Stim cat e de greu sa gasesti un partener de nadejde. De aceea, Cardigi vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra de a mentine costurile scazute si de a beneficia de servicii de calitate.

CarDigi pentru companii

Daca inchiriati in mod regulat masini pentru angajatii dumneavoastra, atunci oferta noastra pentru companii este special creata si pentru nevoile firmei dumneavoastra. Autoturismele proprii sunt, in general, o sursa de costuri aditionale. Un contract cu Cardigi va ofera posibilitatea de a va mentine costurile sub control.

 

Cateva dintre beneficiile oferite de Cardigi pentru companii:

  • Pentru perioade mai mari de 5 zile, pretul/zi este cel mai mic de pe piata aferent listei standard de 14 – 23 zile.
  • Nu percepem garantie
  • Pentru contracte pe minim 3 luni termenul de plata este negociabil.

 

Va ajutam sa va concentrati pe obiectul principal de activitate al companiei dumneavoastra fara sa aveti responsabilitatea gestionarii unui parc auto sau sa va asumati riscul financiar aferent detinerii unuia.

 

Pentru o oferta completa va rugam sa ne contactati la: Tel – +40741176003, E-mail: office@car-rental-ro.com/ office@cardigi.eu.

CarDigi pentru agentii de turism

Flexibilitatea, rapiditatea si siguranta sunt elemente de baza in crearea unui concediu cat mai placut. Cardigi e aici pentru a le oferi clientilor dumneavoastra o vacanta de vis fara batai de cap.

Punem la dispozitia agentiilor de turism care vor sa devenim parteneri o oferta de nerefuzat.

Pentru o oferta detaliata va rugam sa ne contactati la: Tel – +40741176003, E-mail: office@car-rental-ro.com/ office@cardigi.eu.