Despre CarDigi

CarDigi - Inchirieri auto

Suntem o firma cu traditie pe piata de inchirieri masini din Romania. Primul birou l-am deschis in 2012, in Bacau, si de atunci ne-am extins treptat aria de activitate in zona Moldovei: Bacau, Iasi, Suceava, Piatra-Neamt, Focsani, Adjud.

Echipa noastra va sta mereu la dispozitie pentru a va oferi servicii de cea mai buna calitate la cele mai avantajoase preturi.

Detinem o flota de peste 20 de masini, marci si modele diferite, menite sa acopere cerintele tuturor clientilor, de la masini economice la masini de lux pentru evenimente.

Stim ca timpul este important pentru dumneavoastra. De aceea va punem la dispozitie serviciile noastre oriunde(preluare/predare masina din orice locatie (intra- oras) GRATIS) cu minimul de documente. Suntem siguri ca asa vom avea clienti multumiti cu care vom colabora pe termen lung!

Preturi incepand de la DOAR 15 EUR/ZI! Pentru detalii, va rugam sa accesati pagina Flota/Preturi.

DE CE CarDigi Bacau, Iasi, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Adjud:

  • Masini de cea mai buna calitate
  • Preturi avantajoase
  • Inchiriere pe termen lung la cel mai mic pret
  • Predare si preluare din orice locatie (intra-oras, unde exista birou Cardigi) GRATIS
  • Inchiriere fara dureri de cap

 

 

 

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre si pentru o oferta personalizata, va stam la dispozitie la TEL: +40 -741176003, E-MAIL: office@cardigi.eu/ office@car-rental-ro.com

Locatii CarDigi

Bacau

Municipiul Bacau este resedinta si totodata cel mai mare oras al judetului Bacau din România. Este situat pe râul Bistrita, care asigura, prin centrala hidroelectrica locala, o parte însemnata a consumului local de energie electrica. Suprafata municipiului este de 43 km², iar populatia este de 134.000 de locuitori. Orasul este traversat de drumurile europene E85 si E574 ce fac legatura cu Bucurestiul, cu nordul tarii si cu Transilvania

Iasi

Municipiul Iasi este resedinta judetului Iasi si principalul centru urban din nord-estul României. Iasii au fost capitala Moldovei în perioada 1564 – 1859, una dintre cele doua capitale ale Principatelor Unite între 1859 si 1862 si capitala României între 1916-1918.

Suceava

Municipiul Suceava se numără printre cele mai vechi și mai importante așezări ale Moldovei. Timp de două veacuri a fost capitală a principatului Moldova, iar între 1774–1918 a fost un oraș din Imperiul Austriac (pământurile coroanei Regatul Galiției și Lodomeriei și Ducatul Bucovinei).

Piatra Neamt

Municipiul Piatra-Neamț se află în centrul județului, pe malurile râului Bistrița, mai exact la ieșirea acestuia dintre munți, la confluența cu pârâul Cuejdiu.
Orașul este traversat de șoseaua națională DN15, care o leagă spre sud-est de Bacău și spre vest de Toplița, Târgu Mureș și Turda.

Parerile clientilor

Intotdeauna cand vin in Romania folosesc firma Cardigi si sunt multumita. Am inchiariat o dacie Logan cu un pret foarte bun din aeroportul Bacau. Cardigi este o firma serioasa si ii recomand cu incredere.

Am gasit aceasta firma Cardigi pe net, si am fost foarte placut impresionat de rapiditatea cu care mi-au raspuns, curtoazia si profesionalismul lor. De asemenea, au fost singurii care au poze reale ale masinilor din parcul lor. Ei sunt un bun exemplu si pentru altii. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile companiei. Recomand cu încredere! Multumesc!!!

Cardigi propose des voitures de haute qualité à de très bons prix. J'ai loué une voiture à Adjud et j'ai été impressionné de recevoir presque une nouvelle voiture. Le propriétaire était très utile et ponctuel